Har du behov for hardware?

Hos AK Techotel har vi en omfattende viden om, hvilket hardware, der afvikler vores software optimalt. Den kan du drage nytte af, når du bestiller din hardware hos os.

Check-in stander
med nøgleudlevering

Kunne du tænke dig at sende receptionen tidligt hjem, og stadig trygt vide, at dine gæster bliver indlogeret? Så skulle I måske have en VIP stander.
Standeren står fysisk på hotellet, og lader gæsterne checke ind ved hjælp af touch Screen, og udleverer nøglekort til værelset.

Betalings-terminaler

Det nemmeste er at få det hele samme sted, derfor tilbyder vi også betalingsterminaler med fuld integration med Picasso.

Tablets & flat screen

Tablets til hurtig betjening

Hvad enten det er betjening i restauranten eller check-liste for rengøringen, kan det være en fordel at udføre på en tablet, som f.eks. en ipad. De er hurtige, nemme at have med sig og fylder mindre end en bærbar computer.


Flat screen TV

Du kan købe eller leje TV apperater til vores Dali TV og internetløsninger.
Vi hjælper gerne med installering og har også udstyr til transport og ophængning på værelserne.

Smart-box

Smart-box løsningen kombinerer TV og internettets kvaliteter via apps. Smart-boxen sættes direkte på TV apperatet og forvandler dette til et Smart-TV hvor gæsten kan se streamingtjenester, gå på nettet, leje film m.m.
Boksen samt den multifunktionelle fjernbetjening kan du købe eller leje af os.

Skriv til os på info@techotel.dk, og få et tilbud på det, du har brug for af hardware.

 

Skriv eller ring til os
hvis du vil høre mere om hardware