Få indflydelse og sparring

Hos Techotel bestræber vi os på at være en samarbejdspartner i stedet for en leverandør.

Professionel sparring

Vores organisation blev etableret i 1981, har datterselskaber i Sverige, Norge og Irland og beskæftiger i alt omkring 40 medarbejdere.
Med så mange års erfaring, ved vi mere end de fleste om udvikling af tekniske løsninger til hoteller, konference- og feriecentre.

Vores booking-, salgs- og marketingsystem, Picasso Digital, har i flere år været det mest solgte system i Norden. Mere end 900 hoteller, ferie- og konferencecentre har i dag AK Techotel som samarbejdspartner omkring et eller flere produkter.


Brug vores viden

Vores erfaring kan også hjælpe jer. Brug os som jeres egen udviklingsafdeling til hotelsystemet. Vi er her også for at rådgive jer i det daglige, og som sparringspartner i overvejelser om nye satsninger.

Få indflydelse
på dit system

Konstant videreudvikling og forbedring

Vi er til daglig i tæt dialog med vores kunder omkring nyopståede behov og ønsker udviklingsmæssigt.
Vi har Skandinaviens største udviklingsafdeling, hvor vi satser ca. 2 mio. kroner om året på nyudvikling. Vores brugere får alle udviklingsresultater i form af opgraderinger uden ekstra omkostninger.
Vore kunders behov bestemmer retningen for udviklingen i Picasso.

 

Vidensdeling

Brugermøder

Techotel afholder årligt brugermøder for alle vores kunder.
Ved disse møder deler man erfaringer, stiller spørgsmål, får information om nye features og har desuden mulighed for at fremføre ønsker om nye funktioner i Picasso og Appetite.
Disse ønsker er udgangspunktet for systemudviklingen på Techotel.


Erfa-møder

Vore kunder afholder desuden selv årligt de meget populære ‘Erfa-møder’.
Det er bruger- og udviklingsmøder vedr. hotelsystemet Picasso Digital og restaurantsystemet Appetite. Erfa gruppen inviterer selv deltagere.

Kontakt os på info@techotel.dk hvis du ønsker at høre mere om brugerindflydelse og ERFA møder.

Skriv eller ring til os
hvis du vil høre mere om support