RateBook har nu 2 online kanaler uden provision

Ratebook giver dig den bedste mulighed for at øge din bundlinie med 2 provisionsfri kanaler. – Hotellets egen online booking og Google Free Booking Links.

Med de nye EU regler har hotellet også fået lov til at underbyde kanalerne og med Google Free Booking links bliver dette endnu mere tydeligt for gæster, der søger værelser online.

Mange af vores brugere har allerede set fordelen i at inkorporere Picasso Digitals RateBook i det daglige arbejde. RateBook giver bedre overblik over både priser og ledighed samtidig, giver bedre mulighed for upsale og sparer tid for brugeren.
Nu har Ratebook også 2 kanaler hvorigennem værelser kan sælges online. Online booking (ONL24) og Google Free Booking links.

Hver dag søger tusindvis af potentielle gæster både indenlands og udenlands, efter hoteller på Google. Hotellerne præsenteres som udgangspunkt med navn og kontaktinfo. Hvis det er implementeret fra hotellets side, kan Google dog også præsentere hotellet med priser på ophold for en given periode.

Øverst i højre side af skærmen præsenteres de sponsorerede priser – det vil sige dem, der har betalt til Google. Det kan f.eks. være de store booking kanaler. Men hotellerne selv har også mulighed for at benytte Googles ‘Free Booking Links’, som vises nedenfor de sponsorerede links. Picasso Digital har integration til dette.

Den nye EU-lov om kanalernes rolle som gatekeepers, har gjort deres klausuler, der forhindrer hoteller i at underbyde dem på deres egne hjemmesider, ulovlige.  Dette kan vise sig at blive en gamechanger f.eks. også mht. brugen af Free Booking Links. Nu vil hotellets eget booking link nemlig kunne konkurrere med kanalernes links på prisen.

Når brugeren således præsenteres for en nemt sammenlignelig liste af priser og bookinglinks, vil den billigste pris have en stærk synlighed og tiltrækningskraft. Hotellets eget booking link udstyres desuden med et ’Officielt website’ badge, hvilket kan øge brugerens tryghed ved at benytte linket.

I RateBook kan du overskue alle dine priser og ledighed i forhold til hinanden.
I eksemplet til venstre kan du se 5 kolonner med værelsessalg, som du kan åbne og lukke for i forhold til salg.

Engangspris for oprettelse

AK Techotel er hotellernes connectivity partner for Google Free Booking Links.
Det vil sige, at vi sørger for Picasso Digital teknisk kan levere og opdatere jeres priser til Google dynamisk, så de kan blive præsenteret til de potentielle gæster.
Vi fakturerer i øjeblikket ikke noget for denne løbende service, når først opsætningen er lavet. Opsætningen tager ca. 3 timer for vores konsulent at foretage, hvilket faktureres til vores normale timeløn.
En engangsinvestering der kan vise sig vel værd at foretage.

Skriv eller ring til Noha hvis du vil høre mere om Google Free Booking Links