Træk Picasso Digital undervisning fra i skat

Der er i Danmark skattefrihed for alle typer af arbejdsgiverbetalte uddannelser og kurser, der er erhvervsrelaterede. SKAT betragter kurser som korterevarende undervisningsforløb. Der kan derfor modtages skattefrie ydelser til såvel korte som længerevarende kurser, uanset om de udbydes af private eller det offentlige, og uanset hvordan kurset finansieres.

Dvs. at du kan bestille Picasso Digital kurser til dine medarbejdere og trække kursusudgiften fra i skat, uanset om det gælder nye medarbejdere eller et opfriskerkursus til gamle medarbejdere. Samtidig vil dine medarbejdere heller ikke blive beskattet af værdien af kurset.

Bemærk også, at udgifter, der direkte er afledt af uddannelsen/kurset også er skattefri. Der er derfor også mulighed for afskrivning af udgifter til kost og logi samt befordring. 

Læs mere på Skats hjemmeside