Picasso Digital og Nordic Screen

Picasso Digital og NordicScreen samarbejder om at servicere flere etablissementer med mødefaciliteter med hard- og software til digitale skiltning i forbindelse med møder, konferencer m.m.

Automatik skaber nye muligheder

Infoskærme og møderumsskærme skaber en endnu bedre opleves for dine kunder med en direkte integration til dit Picasso Digital system. Integrationen mellem Picasso Digital og NordicScreens systemer betyder, at data udveksles automatisk og uden problemer.

Q-Play infoskærme

Med Q-Play softwaren får du online baserede infoskærme, hvor du med hjælp fra integrationen til Picasso Digital, nemt kan opsætte oversigter over husets arrangementer og i hvilke lokaler arrangementerne finder sted. Samtidig har du mulighed for at opsætte vejvisning til at hjælpe dine kunder med at finde det rigtige lokale.
Opsætter du interne infoskærme kan disse bruges til at vise vigtige informationer til medarbejderne eller data fra f.eks. dine Picasso Digital rapporter.

Q-Cal møderumsskærme

Med en Q-Cal møderrumskærm udenfor hvert af dine mødefaciliteter, er det nemt for både medarbejdere og kunder at se, hvilket arrangementer, som afholdes i det enkelte lokale. Integrationen til Picasso Digital sikrer, at skærmene opdaterer automatisk som dagen skrider frem, eller hvis der sker ændringer i planen.
Designet på skærmene bestemmer du selv og så slipper du for de upraktiske og knapt så æstetiske papirskilte.

Vil du vide mere? Book et gratis møde med en ekspert fra NordicScreen

Konventum Kursus- og konferencecenter sparer tid og penge med NordicScreen

Konventum havde et stort ønske om at digitalisere deres papirskilte. Samtidig havde de en lang liste af ønsker til deres nye digitale skilte. Sammen med NordicScreen fandt de den helt rigtige løsning.

Samarbejdet var så stor en succes, at Konventum efter kort tid valgte at udvide deres løsning. Nu inkluderer løsningen også håndtering af ordrelister i køkkenet samt en Restaurant booking funktion, som gør det muligt for konventum at vise restaurantens bordplan på infoskærme og dermed spare gæsterne for at stå i kø.

Læs mere hos NordicScreen