Velkommen til nye hoteller

Vi siger velkommen til en af Norges største resort, konference og eventfaciliteter: Storefjell Resort Hotel.

Storefjell Resort Hotel har 300 værelser og udvider med flere lejligheder samt ca 4500 m2 konferenceareal fordelt på 20 lyse og moderne mødelokaler.
Hotellet driver desuden deres eget skicenter.

Storefjell Resort Hotel har netop også meldt sig ind i Picasso Digital familien. 

Herregården Broløkke

Når den kendte langelandske ejendom Broløkke Herregård åbner igen i 2022, bliver det med Picasso Digital til at holde styr på bookinger og restaurantbesøg. Det bliver en ny opgraderet Broløkke der åbner. Der skal indrettes ferielejligheder, der skal være en eventhal til konferencer, møder og fester. Der skal etableres mikrobryggeri og røgeri samt en gårdbutik, og indgangspartiet vil blive tilført en portbygning og en bro samt en lille sø, så det vil ligne en voldgrav, når man kommer til stedet.