Hvad er fremtidens digitale løsninger i hotelbranchen?

AK Techotel er sammen med firmaet Telling & Nesager blevet valgt som leverandør til Dansk Kyst-og Naturturismes projekt Fra data til værdiskabelse, hvor vi skal udvikle og beskrive fremtidige digitale løsninger til hotelbranchen.

AK Techotel har med Picasso Digital et enestående indblik i hotellernes daglige dataoptagning. Vi kan derfor tilbyde uvurderlig know-how omkring hvilke typer data haves af hotellerne, hvad er værdifuldt, og hvordan kan det bruges. 

Projektets mål er at skabe nye innovative måder at bruge data til at forbedre hotellernes service og optimere drift og indtjening. Denne viden vil blive udbredt til de danske hoteller gennem workshops hos Dansk Kyst- og Naturturisme

Telling & Nesager

Michael Telling og Preben Nesager, to af Skandinaviens mest erfarne og respekterede hotelfolk med sammenlagt over 50 års brancheerfaring, står bag Telling & Nesager, som sammen med et kompetent team tilbyder ydelser inden for servicebranchen generelt med særligt fokus på hospitality-sektoren.