Picasso Digital

Professionelt samlet styringssystem for alle medarbejdere på hotellet og i restauranten. Integreret ToDo- kalender, gør Techotel Picasso til et samlet styringsværktøj for hele virksomheden

Værelsebooking
Techotel Picasso er intuitiv og lige til at arbejde med. Vælg datoen i kalenderen, træk hen over værelsetyper eller værelsenummer de dage De ønsker værelset reserveret, og reservationen er oprettet. Techotel Picasso sender bekræftelsen via Word eller Outlook. Fletter kundens adresse ind, udskriver og arkiverer bekræftelsen.

Vælg en dato i kalenderen, og Techotel Picasso ændrer samtlige oversigter i systemet til denne dato. Se på de aktuelle oversigter gæsternes navne, og hvor lang tid de bliver. Ønsker De at ændre ankomst- eller afrejsedato, træk blot reservationen til den valgte dato i kalenderen. Farverne på oversigten indikerer, om reservationen er bekræftet, gæsten ankommet eller til afrejse.

Lokalebooking
Techotel Picasso gør det til en leg at booke møder. De har altid en kalender ved hånden.
De booker forplejning let og ligetil via foruddefinerede pakker/ produkter eller ved at skrive direkte i feltet, f.eks. natmad.
Techotel Picasso viser en oversigt over hvor meget Av-udstyr der er ledigt, før De booker det. Vælg datoen, træk hen over lokaleplanen, og reservationen er oprettet.
Lokaleplanen er opdelt i minutter/timer.

Appetite-kasse
Appetite er et restaurant- og receptionskasse med indbygget bordbooking, e-mail, ToDo – opfølgningskalender, og kundekartotek.
Et utraditionelt restaurant- og kassesystem, som De lærer at betjene på 10 minutter. Appetite indeholder lagerstyring på færdigvarer samt en række salgs- og avancestatistiker. Et ubegrænset antal varer og PLU numre.
De henter kunder og fakturaer frem direkte fra kundekartoteket og overfører til Concorde, Axapta elle Navision. Appetite betjener De med Touch screen, almindeligt PC- tastatur eller mus.
De har frit valg i design af regninger.

Rapporter

 • Techotel Picasso tilbyder en buffet med rapporter:
 • Ankomst- rengørings- og afrejselister
 • Belægningsstatistik og Danmark statistik
 • Depositum og provisionslister
 • En samlet ugeplan over arrangementer
 • Tydelige tjener og køkkenlister
 • Rengørings- og mangellister m.m.

De vælger en rapport med et museklik, trækker den hen over en dato i kalenderen. Techotel Picasso viser rapporten for den valgte dato på skærmen, printer den ud eller sender den via Outlook.

MIS / CRM
Picasso MIS -Market Information System- tæller værdien af alle reservationer og præsenterer det grafisk. MIS fortæller i god tid hvordan sæsonen tegner sig.

Picasso CRM -Customer Relation Management- indeholder en detaljeret kundedatabase. De har mulighed for at vælge blandt mange forskellige parametre for udtræk. Ønsker De at kontakte de udvalgte kunder, henter De adresser direkte ind i Word eller Outlook. De har mulighed for at trække Top 20 lister ud sorteret på forskellige parametre.

Ved at trække en kundes navn til kalenderen, ser De i ToDo hvad der er aftalt med kunden, og hvornår I evt. skal mødes igen.

ToDo-kalender
ToDo rydder Deres skrivebord for gule papirlapper.
ToDo er en kalender integreret i Techotel Picasso. Den holder styr på Deres reservationer, kunder, leverandører, personale samt personlige gøremål.

ToDo sender beskeder internt i hotellet.
Hver medarbejder har sin egen kalender. Skriv f.eks. en besked til køkkenchefen og ToDo viser beskeden med det samme, når køkkenchefen åbner sin ToDo- kalender i Techotel Picasso.
ToDo er Deres interne kommunikationssystem, hvor Outlook er Deres eksterne.

Hvordan større indtjening?
Gennem at være økonomisk effektiv!

Nogle eksempler fra Techotel Picasso:

 • Yield Management til optimering af værelsepriser.
 • Salgsopfølgningssystem med direkte flet til Word.
 • Internetbooking til gode priser.
 • Faktura, Miljø- og afbestillingstillæg.

 

Hvordan større arbejdsglæde?
Gennem at arbejde intuitivt!

Nogle eksempler fra Techotel Picasso:
– Funktioner ligger altid lige ved hånden, hvor De har brug for dem.
– Bekræftelser og salgsbreve trækkes ind i Outlook, Word eller Excel med et klik på musen.
– Overskuelige køresedler og regninger.

Tekniske data
Techotel Picasso er bygget op omkring Microsoftstandarder som:

 • MS Word
 • MS Excel
 • MS Outlook
 • MS Windows 10
 • MS SQL Server ver. 2008, 2012, 2016
 • MS terminalserver ver. 2008, 2012, 2016

Ovenstående er registerede trademarks der tilhører Microsoft.

Download Brochure

Skriv til os på Techotel@techotel.dk, hvis du vil høre mere om Picasso Pro

Picasso findes også i en LIGHT version til mindre kroer og hoteller. Læs mere her
og en DOMINO version til hotelkæder. Læs mere her

Tilbage til oversigt