HVORDAN BRUGER MAN PICASSO?
Du får grundig undervisning

Picasso er et utroligt omfangsrigt system, så selv om det er intuitivt, har du inden du begynder at bruge det, brug for nogen til at fortælle dig, hvilke muligheder du har i programmet.

ved opstart
En god start er den halve sejr

Uddannelse i at bruge Picasso er en naturlig del af installationen, og aftales individuelt med brugeme.
Vores konsulent er på stedet og vil sammen med ledelsen / nøglepersonerne gennemgå virksomhedens arbejdsgange, forret-ningsområder m.m.. Konsulenten vejleder i, hvordan systemet sættes op og bruges mest hensigtsmæssigt. Konsulenten guider gennem indtastning af data, og er med ved opstarten.

I installationsperioden bliver nøglepersonerne på hotellet uddannet på hvert sit felt, således de kan hjælpe kollegaer i gang med de enkelte rutiner. Alle skal føle sig trygge, når vi forlader stedet.

Vi afslutter med en opfølgningsdag på stedet, hvor vi gennemgår den nye arbejdsgang, retter op på eventuelle brugerfejl og ser om noget kan gøres endnu bedre.

Vi følger op på installationen med ekstra opmærksomhed i den efterfølgende måned og står til rådighed ved alle spørgsmål.

videreuddannelse
Firmakurser der genopfrisker jeres viden

Firmakurserne for Picasso-brugere er tilpasset individuelt efter brugernes behov. Vi afholder firmakurser efter aftale, enten hos Techotel eller på hotellet.

Vi kan lave kurser med generel genopfriskning eller dykke ned i specifikke områder af Picasso, som I gerne vil opbygge en større viden om. F.eks vores markedsførings-management modul eller økonomisystemet.

24 timers support
Hjælpen er nær - hele døgnet

Skulle du alligevel komme i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål omkring betjening af hotel- eller restaurant system, svarer vi emails indenfor normal kontortid på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
H
ar du brug for at tale med en konsulent, tilbyder Techotel gratis telefonhjælp kl. 9.00 - 12.00 til alle vore kunder.
 
Når supporten er lukket overtager hotline. Med andre ord så er vi til rådighed 24 timer i døgnet.
Læs mere om support her.