NETS lukker D2 betalingsplatformen pr 26. april 2022.

Da mange af vore kunder bruger D2, er det vigtigt de forholder sig til denne problemstilling, og vælger en ny betalingsløsning. Hos NETS er de to løsninger Easy eller Netaxept

Kontakt NETS hvis du ønsker at opgradere til deres nyeste betalingsløsning Easy
på tlf 70 20 30 77 tast 2 eller skriv til ecom-dk@nets.eu
Kontakt derefter Noha hos AK Techotel på 3619 2136 / ns@techotel.dk, for at koordinere skiftet i Picasso Digital.

Hvis du ønsker at din D2 betalingsløsning skal overgå til Netaxept med samme vilkår som altid, skal du ikke foretage dig noget.

Her er brevet som NETS har udsendt til alle Picasso Digital kunder i forbindelse med ændringen.

Kære Nets-kunde  

Denne mail er et opsigelsesvarsel for aftalen mellem Nets Denmark A/S, CVR-nr.: 20016175, (”Nets”) og dig, om services tilknyttet betalingsplatformen D2 (herefter benævnt som ”aftalen”). 

Opsigelsen af aftalen sker d. 26. april 2022 i henhold til gældende bestemmelser om opsigelse.  

Årsagen til, at vi opsiger din aftale, skyldes at vi lukker D2-platformen, da den teknisk ikke er egnet til fremtidige behov og udvikling. 

Eventuelle klager vedrørende opsigelse af aftalen, skal sendes til Nets via denne kontaktformular inden for to måneder af modtagelsen af denne meddelelse. 
 

Du skal skifte til en ny betalingsplatform 

Som vi informerede om i november 2020, har vi stoppet al udvikling på D2-platformen, for at vi kan samle vores udviklingsressourcer på vores moderne og fremtidssikrede platforme, Netaxept og Easy. 

Vi lukker D2-platformen d. 26. april 2022 og anbefaler, at du skifter betalingsløsning snarest, så du kan nå at køre refunderinger og lignende på D2, inden at platformen lukkes. 

Vi håber, du fortsat vil bruge Nets som online betalingsleverandør. I så fald har du mulighed for at skifte til en af vores nye betalingsplatforme, Netaxept eller Easy. Hvis du ikke allerede er i dialog med os om at flytte til en af de nye platforme, så skal du endelig kontakte os og så hjælper vi dig med at finde en betalingsløsning, der passer til din virksomhed. 

Bemærk, at eventuelle omkostninger til tilpasninger af integration, påhviler dig som køber.  

Skal vi hjælpe dig med at skifte betalingsløsning eller har du spørgsmål ang. din D2-aftale, så udfyld formularen her og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.  

  

Venlig hilsen  

Nets